oogstfeest

oogstfeest

oogstfeest

Wist je dat niet al het fruit uit de regio de Waadhoeke nog een eindbestemming had? Boerderijwinkel Dykstra State uit Menaam schakelde de hulp van Circle of Food in om iets te doen met overgebleven appels uit parken van de Waadhoeke. 

Uit dit proces rollen nu maar liefst 3 mooie producten uit. En hoe gaaf is het om als horecagelegenheid aan te sluiten bij dit circulaire en lokale initiatief.

We vertelden je er graag meer over tijdens het oogstfeest op 8 november, maar dit event gaat helaas niet door wegens te weinig aanmeldingen. Toch verdienen de gezonde streekproducten een podium en werken we hard aan een lanceringsvideo. Stay tuned!

Had je wel graag bij het oogstfeest willen zijn om de lancering van de producten bij te wonen? Stuur ons dan een berichtje via info@circleoffood.nl en wellicht komen we wel naar jou toe.