festival route circulair

festival route circulair

festival route circulair 29 September

Al goed bezig met circulariteit of nog geen idee? Dan is dit het event voor jou! 

Op Festival Route Circulair vind je o.a. inspiratiesessies, een ‘College Tour’ met studenten over duurzaamheid, de Greenwise talkshow met o.a. de generatieconfrontatie’, een beursvloer, je kan circulaire ideeën pitchen en leren van ondernemers in Fucked Up. Kortom, aan het einde van de dag weet jij hoe je de eerste of vervolgstappen zet richting circulariteit.

Ook Circle of Food is aanwezig. We vertellen je meer over de Zwampasta en je kunt natuurlijk proeven! Naast de Zwampasta vertellen we over een nieuw onderzoek naar wat er mogelijk is met koolzaadkoek, een reststroom dat overblijft bij het persen van koolzaadolie. En kom meer te weten over fruitrolletjes op basis van reststromen fruit. 

Hier vind je meer info over het programma.