verkooppunten

verkooppunten

verk00ppunten

Wist je dat je 7,5 kg koffiedik van de verbrandingsoven redt met 1 zakje Zwampasta? Ook krijg je met de Zwampasta meer vezels én plantaardige eiwitten binnen. Beter voor de aarde en voor jou! Neem een kijkje bij een van de verkooppunten.

friesland

jouw-dagelijkse-kost

Jouw Dagelijkse Kost is de plek in Leeuwarden waar je duurzame en lokale boodschappen kunt halen. Producten met een mooi verhaal en lokale voeding, daar houden wij van! Je kunt hier ook heel goed verpakkingsvrij winkelen, want ze hebben o.a. granola, peulvruchten en graanproducten te koop die je zelf kunt scheppen. 

Nieuwe Oosterstraat 1C, 8911 KM Leeuwarden 

Boerderijwinkel Friesvleespakket is gevuld met groente uit het seizoen, lokale kaasjes, peulvruchten en vlees met een verhaal. Je kunt hier ook terecht voor lokale biertjes, thee en zeepjes. Laat je verrassen en ontdek wat voor geweldige producten er in de regio te vinden zijn.

Bitgumerdyk 24, 9036 VS Menaam

friesvleespakket

Drenthe

leef-meppel

LEEF mode & accessoires is een concept-store in hartje Meppel. Van duurzame mode tot plasticvrije zeepjes en sieraden met een verhaal, je kunt je hier uitleven. Neem een kijkje in het prachtige monumentale pand.

Hoofdstraat 50, 7941 AJ Meppel

Het Ambacht in Ruinerwold is een verswinkel, brasserie, brouwerij en dagbesteding in een. De winkel is gevuld met mooie, lokale producten. Kijk je ogen uit en ontdek de mooie producten uit de regio. Als je er toch bent: neem ook eens plaats in hun brasserie!

Hoofdstraat 50, 7941 AJ Meppel

het-bouwhuis

Overijssel

Het Bouwhuis heeft een ruim aanbod van delicatessen, maar er is ook een kunstaanbod. Een mooie combinatie van fine art en fine food dus. De prachtige winkel vind je in Deventer, echt een bezoekje waard.

Kleine Overstraat 17, 7411 JH Deventer

Wild Sage Foods is een minimalistische, biologische voedingswinkel waar je veelal verpakkingsvrij kunt winkelen. De winkel is gevuld met lokale en duurzame van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek mooie nieuwe producten en kijk je ogen uit in de prachtige winkel!

Ceintuurbaan 228H, 1072 GE Amsterdam

n00rd-holland

Wild-Sage-Foods

Wil jij samen met ons de circulaire voedselketen de standaard maken en is jouw winkel een mooie aanvulling aan deze lijst met verkooppunten? Neem dan contact met ons op!

meervoudige-waardecreatie

benieuwd hoe het ooit begon?

Van een circulaire pasta tot ondernemers helpen die met reststromen zitten. Ontdek hoe het ooit begon. 

VOLG ONS OP DE F00D!