Circulaire kookworkshop

Circulaire kookworkshop

Circulaire k00kworkshop

Duik in de wereld van circulair koken. Circle of Food neemt jou mee in een inspirerende kookworkshop.

Hilly en Elise van Circle of Food geven jou in de kookworkshop handige tips en tricks hoe jij circulair koken kunt toepassen. Je gaat een gezond, lokaal en circulair gerecht maken dat ook nog eens fantastisch smaakt.

Meld je aan en ontvang vanaf vrijdag 11 februari een unieke link naar de video van de kookworkshop. Voordeel: je kunt de kookworkshop doen op elk moment dat het jou uitkomt.

Voor de tijd krijg je van ons een boodschappenlijst en receptenkaart, zodat je thuis aan de slag kunt.

Laat je inspireren hoe smaakvol circulair eten kan zijn! Voor jong en oud is deze activiteit leuk en toegankelijk, dus deel het gerust.

In de wereld van Circle of Food  bestaat afval niet, afval is een grondstof. Onze missie is om het circulaire voedselsysteem de standaard maken. Dit doen we door lokale ondernemers te helpen die met reststromen of tijdelijke overschotten zitten. Onze circulaire missie begon met de ontwikkeling van Zwampasta. Van oesterzwammen die worden gekweekt op koffiedik maken wij weer pasta. Naast gezonde en circulaire producten ontwikkelen willen we zoveel mogelijk mensen inspireren een stapje te zetten naar een duurzamer leven. 

circulaire-kookworkshop