Proeverij bij Dille & Kamille

Proeverij bij Dille & Kamille

Circle of Food

@ Dille & kamille

Afgelopen zondag kon je de Zwampasta proeven bij de Dille & Kamille in Deventer. De Smaak van Deventer werd doorgetrokken naar de Walstraat.  Je kon proeven, het verhaal achter de Zwampasta ontdekken en natuurlijk lekker winkelen.

Met een doos vol Zwampasta gingen we op pad naar de Dille & Kamille. We lieten de Zwampasta proeven en vertelden de mensen het verhaal erachter. Ontzettend leuk om alle enthousiaste reacties te horen over de circulaire en gezonde pasta, en natuurlijk mooi dat het in de smaak viel. De Zwampasta was sneller dan verwacht uitverkocht. Het was al een feestje om in de Dille & Kamille te staan, maar dat maakte de dag compleet!

circleoffood-dillekamille
zwampasta-circleoffood-dillekamille

Tip: De Zwampasta is erg lekker met de saus van de Dille & Kamille! Dit is geen sponsoring, maar wij zijn oprecht erg enthousiast. Hier vind je de link naar de saus.

Wist je trouwens dat we sinds kort ook een kleine verpakking Zwampasta (150 gram) verkopen? Naast de grote verpakking van 300 gram kun je nu ook een kleinere variant kopen. Ideaal als je met z’n tweeën bent, maar ook leuk als cadeautje.