Zwampasta bruschetta
Je hebt nodig:
Voor 2 personen
- 150 g Zwampasta
- 250 g cherrytomaatjes
- Handje verse basilicum
- 1 of 2 teentjes knoflook
- Extra vierge olijfolie
- Peper en zout
- Rucola (optioneel)
Extra groente? Voeg 200 g gebakken champignons toe.
Hoe maak je het?
- Snijd als eerste de cherrytomaatjes door de helft.
- Kook de Zwampasta in zo’n 4 minuten al dente.
- Bak ondertussen de cherrytomaatjes kort in een koekenpan. Doe hierna het vuur uit en meng de uitgeperste teentjes knoflook en fijngehakte basilicum door de cherrytomaatjes. Breng het op smaak met een scheutje extra vierge olijfolie, peper en zout.
- Meng de Zwampasta erdoor en proef of het genoeg op smaak gebracht is. Voeg als laatste een handje rucola toe. Eet smakelijk!