Baked feta met Zwampasta

Baked feta met Zwampasta

Je hebt nodig:

Voor 2 personen

  • 250 g cherry tomaatjes
  • 150 g Zwampasta
  • 1 paprika
  • 70 g feta kaas
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie, zout en peper
  • Basilicum (optioneel)

Zo maak je het:

Verwarm als eerste de oven voor op 220 graden. Snijd de paprika in blokjes en doe dit samen met de cherry tomaatjes in een ovenschaal. Doe vervolgens een scheutje olijfolie erbij en breng het op smaak met zout en peper. Leg hierna feta in het midden van de ovenschaal en doe het 20 minuten in de oven.

Kook vervolgens de pasta in 4 minuten al dente. Meng hierna de feta goed door de groente, zodat het een saus wordt. Meng er ook een uitgeperst teentje knoflook door. Doe als laatste de Zwampasta erbij en strooi er verse basilicum blaadjes over. Eet smakelijk!